Inget material

Jahopp, pågrund av missförstånd mellan mig och byggvaruhuset ska det dröja ytterliggare 2 dagar tills jag får mina byggvaror. Det som var perfekt väder idag. Jag hoppas verkligen att det inte är is som frysit på i backen upp för isåfall lär de ha svårare för att komma upp. Något jag inser mer och mer är hur sjukt övertydlig man måste vara med alla, för alla verkar ju missförstå.

Oflyt, både hemma och på jobbet. Somnade sent. Min tv slutade fungera igår dessutom. Bäst att omringa sig av positiva känslor så man inte dras ner. En positiv grej som faktist hände idag var att jag fick kommentaren ”Det ser ut som att du tränar.” Så jäkla skönt fastän man inte tränat på ett halvår, haha. Antagligen för jag fått lite mer färg kanske.

Nä det får nog bli en vända till gymmet snart. Inte idag… eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *