Belysning på vinden

Peppad av allt material som kommit ville jag göra det lättare för oss när vi ska fästa balken uppe på vinden. Bra belysning gör allt så mycket lättare. Blev inte helt klar, men duger så länge. Otroligt grymt ljus för 50 spänn/led-armatur. Fick dem billigt på Jula, verkligen värt!

Skall även sanera och sätta dit råspontluckor som landgång, så lär bli rätt många timmar där uppe.

Inget vackert, men duger utmärkt.

Igår kväll beställde jag lite elmaterial och skruv. Något jag aldrig tänkt på är hur många olika skruv snickaren använder, längd och dimensioner b.l.a.. Det beställdes gipsskruv, träskruv, slang och tillbehör. Spånskiveskruven får jag köpa på Bauhaus, tillsammans med träbockarna jag ska handla.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *