Återupplivad

Då var det dags igen med att dokumentera livet, och i huvudtaget synas på nätet.

Oktober 2016 fick jag tillträde till mitt hus jag köpte via auktion i Augusti. Det skulle dröja ytterligare ett par dagar innan jag fick nycklarna pga. bristande information av säljaren. Mycket stress, mycket skit att slänga, mycket att planera.

Nu har det gått 1 år och det är nästintill skit-fritt, ommålat, avskalat (nästan) och det bästa av allt, färdigplanerat. Måste nog säga att själva planeringen av renoveringen har varit det mest energikrävande hitills. Att det ska vara så svårt att ta beslut.

Huset ska med andra ord få en rejäl uppgradering. Rivit ut det mesta för att slå på nya väggar, nya rum, nytt kök, sänkt tak med spottar, ny el, vatten golvvärme, sanering av vind, ommålning, kakel/klinkers, trappa till källare, altan osv. Ja listan kan göras lång. Livsprojekt kanske man ska kalla det.

Byggmaterial är beställt tills imorgon så vi får se om det dyker upp! Isåfall har jag händerna fulla ett bra tag framöver..

Ett svar på “Återupplivad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *